KAE_E_Turnbed_RGB2015
ENERGY Turnbed® bidrar til en godnatts søvn, i tillegg til at dette er en enkel og kostnadseffektiv løsning, som øker antall sengeplasser, hvor hver seng er to komplette senger. Løsningen gjør det også mulig å operere med mer personell uten å måtte ofre komfort og har mekanisk konstruksjon, med få deler og som ikke krever strøm.

Bruksområder for ENERGY Turnbed®
På ethvert arbeidssted hvor det kreves skiftarbeid og det er begrenset med plass egner denne sengen seg. Typiske områder kan være offshore-installasjoner, rigger, skip, brakker, vaktrom etc.

Funksjonalitet og komfort
Gjennom utviklingen og produksjonsprosessen av sengen, har funksjonalitet og komfort blitt vektlagt. Dette har resultert i en seng som er brukervennlig - en enkel konstruksjon, uten kompliserte deler. Strukturen er robust og krever ikke vedlikehold. Ved ergonomiske formål er sengen enkel å håndtere og kan snus på få sekunder. Behovet for å skifte sengetøy hver morgen og kveld elimineres og medfører mindre klesvask. Størrelse, samt farge kan tilpasses etter kundens behov eller etter tilgjengelig plass.

Last ned ENERGY Turnbed® brosjyre

For mer informasjon om produktet, kontakt:
Oddgeir Samuelsen
Tel: +47 909 98 590
E-post: oddgeir.samuelsen@kaefer.no